پشتیبانی

مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت استیل آذین
» پیام تبریک ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت انتصاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

تاریخ : 1396.08.09
نویسنده : admin
نظرات : 0
بازدیدها : 581
  • +1

دکتر محمد حسین امید ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در پیامی انتصاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به نیابت از خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی اخذ رای اعتماد نمایندگان ملت را به دکتر منصور غلامی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

جناب آقای دکتر منصور غلامی

سلام علیکم

احتراماً، بدینوسیله رأی اعتماد نمایندگان ملت به حضرتعالی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که نشان از لیاقت، شایستگی و توانایی جنابعالی دارد را تبریک عرض نموده، از خداوند منان برای شما موفقیت، بهروزی و سربلندی در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی مسالت ‌‌‌دارم.

محمد حسین امید

منبع: پرتال دانشگاه جامع علمی-کاربردی

دسته بندی :  ---

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
reload, if the code cannot be seen