مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت استیل آذین

نظرات : 0
بازدیدها : 19
  • +2

امروزه کشورمان بدلیل داشتن منابع انسانی جوان و مشتاق علم، قاطبه ی اصلی جمعیت آن در دانشگاه ها حضور یافته و زندگی دانشجویی را تجربه می کنند. جوان بودن و پرشور و نشاط بودن، پویا بودن، متکی بر خود بودن و داشتن تعاملات و در معرض تفکرات و فرهنگ های مختلف قرار گرفتن از جمله انگاره های این نوع سبک زندگی است. در این سبک زندگی، گذرا بودن و فرع بودن زندگی، آن دلربایی و فریفتگی تعلقات زندگی مادی امروزه که به آفتی برای سعادت هر جامعه محسوب می شود را ندارد که این الگو می تواند به عنوان سبکی مقاوم و تجربه شده و البته با شرط تعمیم و ترکیب با سایر واقعیت های بیرون در مواجهه با سبک های غربی که در آن زندگی و خانواده و پیشرفت توامان با تعمیق معرفت دینی مورد خدشه جدی واقع شده اند، معرفی گردد.

به دلایل فوق برنامه ای ویژه با عنوان " سبک زندگی دانشجویی " روز چهارشنبه مورخ 1397/07/09 در مرکز استیل آذین برگزار شد.

جناب آقای دکتر خیرالهی به عنوان سخنران و سرکار خانم کبری گلشیری با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جامع -علمی کاربردی به عنوان مجری و جناب آقای طاهری نماینده دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان تهران در این برنامه حضور داشتند.

به گزارش کارشناس فرهنگی مرکز، در این برنامه به مباحثی مانند مهارتهای ارتباطی موثر، شناسایی اهداف، برنامه ریزی صحیح جهت دستیابی به اهداف، مدیریت زمان، تولید علم، مهارتهای تیمی، و ... اشاره شد.

بعد از سخنرانی آقای دکتر خیرالهی از گرداوری سخنان ایشان سوالاتی مطرح شد و به دانشجویانی که به این سوالات پاسخ درست دادند جوایزی به رسم یادبود تقدیم شد.

در پایان از شرکت کنندگان در این برنامه با کیک و آب میوه پذیرایی به عمل آمد.

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
reload, if the code cannot be seen