موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • 11 جولای 2021 - 15:57
  • 582 بازدید
گزارش رویداد استارت آپی فراوری و بسته بندی خشکبار

گزارش رویداد استارت آپی فراوری و بسته بندی خشکبار

تاریخ برگزاری ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ رویداد شتاب برنامه ای راهبردی در سطح ملی است که با هدف حمایت از فرهنگ کارآفرینی و پشتیبانی از ایده های کارآمد و نوآورانه در فضایی کاملاً  علمی و پژوهشی برگزار می شود. در سال های اخیر دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری مراکز علمی مختلف در سراسر کشور و […]

تاریخ برگزاری ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

رویداد شتاب برنامه ای راهبردی در سطح ملی است که با هدف حمایت از فرهنگ کارآفرینی و پشتیبانی از ایده های کارآمد و نوآورانه در فضایی کاملاً  علمی و پژوهشی برگزار می شود. در سال های اخیر دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری مراکز علمی مختلف در سراسر کشور و در راستای رشد و جذب سرمایه برای ایده های مستعد و شرکت های نوپا، اقدام به برگزاری رویدادهای شتاب تخصصی نموده است. رویداد شتاب، فارغ از ایجاد آشنایی بین سرمایه گذاران و کارآفرینان و افراد دارای ایده های نوآورانه، می‌تواند سبب افزایش هدفمند مراکز نوآوری، افزایش آگاهی دانشگاه بعنوان مولد دانش و پرورش دهنده ی نیروی کار متخصص، با توجه به نیازهای بازار کار شود. میسر شدن این مهم، متعاقباً سبب ایجاد مسیرهای مالی روشن و برنامه ریزی شده خواهد شد. با توجه به چنین ضرورتی و با عنایت به هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی وتاکیدات جناب آقای دکتر امید و جناب آقای دکتر موسی زاده و با حمایت های جناب آقای مهندس کتانی رویداد شتاب استیل آذین در روز پنجشنبه، ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار گردید. پیش از برگزاری این رویداد تیم اجرایی پس از انتخاب ایده های برتر از بین ۲۵ ایده ارسالی، تصمیم گرفته شد در جهت ارائه بهتر ایده‌ها، پیش رویداد « ارائه مدل بوم کسب وکار ناب» برگزار گردد. بوم مدل کسب وکار ناب یک الگو برای تدوین یک مدل برای کسب ‌و کاری جدید یا ثبت مدل فعلی مورد استفاده در کسب‌ و کار است.

از طرف دیگر تلاش شد محتوای متناسب با رویداد استارتاپی تولید و در اختیار ایده‌هایی که قابلیت تجاری سازی دارند قرار گیرد. پس از هماهنگی نهایی با ایده پردازان ، رویداد روز پنجشنبه ۳۰ بهمن در ساعت ۱۵ با حضور داوران متخصص در حوزه‌های متفاوت و سرمایه گذارانی از مجموعه آجیل و خشکبار تواضع و شرکت صادرات و واردات ستاره اقبال تجارت آغاز گردید.

در ابتدای رویداد شتاب جناب آقای دکتر موسی زاده مدیر کل محترم دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی به ارائه نکاتی پیرامون رویدادهای استارتاپی پرداختند و پس از آن جناب آقای دکتر  علی باستی مدیر محترم پارک علم و فناوری گیلان بیاناتی پیرامون اکوسیستم استارتاپ کشور ارائه نمودند. سرکار خانم الهام دیواندری، ریاست محترم مرکز آموزش علمی کاربردی استیل آذین ضمن استقبال از حضور سروران گرامی در این رویداد سخنانی در خصوص پژوهشگران عزیز ایراد نمودند. جناب آقای محسن مختاری به عنوان سخنران چهارم حاضر در رویداد تاکید نمود که واقعی بودن ایده یکی از مهم ترین نکاتی است که افراد باید به آن توجه داشته باشند. در ادامه هرکدام از صاحبان ایده به ارائه ایده‌های خود پرداختند.

 تلاش داوران بر این بود که نکاتی را حین داوری به حاضرین آموزش دهند . از دیگر اتفاقات مهم حضور جناب آقای دکتر نوروز زاده معاون محترم علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی در رویداد بود.

داوران پس از مشورت با سرمایه گذاران به انتخاب سه ایده‌ی برتر پرداختند. جناب آقای ناظر مدیر کارخانه تواضع در این رویداد در سخنانی تاکید کرد که لازم است ایده پردازان به سراغ حل مسائل یک صنعت بروند مثلا در صنعت خشکبار برداشت محصول و نگهداری از محصول یکی از بزرگترین چالش هاست.

پیش از معرفی اسامی نیز جناب آقای مهندس کتانی رئیس محترم حمایت از طرحهای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان شرق سخنانی در رابطه با رویدادهای شتاب و اهمیت آن ارائه نمودند.

از نظر سرمایه گذارن سه ایده برتر در صورتی که جزئیات آنها مشخص گردد قابلیت سرمایه گذاری دارند. در پایان از کلیه شرکت کنندگان با تقدیم جوایز نقدی و لوح و تندیس با نشان مرکز تقدیر و تشکر گردید.

برای مشاهده ایده های برتر اینجا کلید کنید.